Komkommer-en-garnaal-happies

Hierdie komkommer-en-garnaal-happies proe net so lekker soos wat dit lyk

16 stukke

Bestanddele

1 komkommer
1 6 garnale, skoongemaak, stertjies nog aan
1 suurlemoen se sap en skil
30 ml (2 e) gekapte dille
15 ml (1 e) olie
sout en peper
60 ml (¼ k) maaskaas
4 grasuie, gekap
bietjie melk

Metode

  1. Sny komkommer in 1,5 cm-skywe.
  2. Marineer garnale in suurlemoensap en -skil, dille, olie en sout en peper.
  3. Braai garnale in ’n bietjie botter tot gaar.
  4. Meng maaskaas, grasuie en melk tot effe sagter.
  5. Skep ’n bietjie maaskaasmengsel op komkommerskyfie met garnaal bo-op sodat stertjie in die lug staan. Bedien dadelik.

Send this to a friend